Damhaug Consulting AS er rådgivningsfirma med offentlige og private kunder innen avfall- og gjenvinningssektoren. Våre oppdrag har bla. fokus på anskaffelser av varer og tjenester for kommuner og produsentstyrte returordninger for innsamling og gjenvinning av kasserte produkter. 

Våre tjenester omfatter bla. utarbeidelse av anbudsgrunnlag og kontrakter, samt prosjektledelse fra utlysing av kunngjøringer til tildeling av oppdrag og inngåelse av kontrakter. Vi har også kompetanse og erfaring med driftsassistanse og rådgivning ifbm. kontraktsoppfølging.

Siden oppstart i mai 2018 har vi vært to medarbeidere og har nå behov for å styrke vår posisjon og kapasitet overfor vår kunder.


Vi har hovedkontor i Oslo og avdelingskontor på Hamar og begge steder kan være mulig arbeidssted. Vi er også åpne for du kan ha tilhold andre steder i Norge, men dette forutsetter at du har lyst og evne til å jobbe alene og utvikle din egen arbeidsplass i ditt nærområde/region.

 Arbeidsoppgaver:

Kvalifikasjoner:

Vi søker person med formell bakgrunn som sivilingeniør, siviløkonom fra høyskole eller universitet eller med kombinasjoner av relevante fagretninger innenfor miljø, bærekraft, sirkulær økonomi mv. Helst med minst 5 års erfaring, men nyutdannede kan også komme i betraktning. Gode kunnskaper i norsk skriftlig og muntlig er nødvendig.

Personlige egenskaper:

Vi kan tilby:

Søknad

Søknadsfrist: 22.11.2019

Søknad og CV sendes inn til h.damhaug@d-consult.no

Evt. spørsmål kan rettes til Harald A Damhaug tlf. 906 45 248 eller

Reidar Seim, tlf. 414 78 037

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *